Step It Up, Cyaan Stop Dub… inna Soundsystem Stylee – mixtape

Categories : Mixtape, Steppas

Release Date: 11/10/2015

haffi step it up!!
cyaan stop dub!
the music haffi play,
righteous vibez are come yur way!

Ras Lion - Step it up, cyaan stop dub… inna soundsystem stylee - mixtape

1. Rootsman - Fittest Of The Fittest
2. Earthikal Towa Sound System feat. Natty Jack - Prime Minister
3. Rockdis All Stars feat. Irie Souljah - Fight Against The Wicked
4. Rockdis All Stars feat. Don Fe - Consider The Raven
5. Forward Fever feat. Danny Red - Rasta We Rasta
6. Moa Anbessa feat. Prince David - Watch Dem
7. Ironworks Dread - Heartical
8. RDH Hi-Fi - Hiboo
9. Variedub feat. Dixie Peach - Pressure
10. Vibronics feat. Michael Prophet - Searching For Jah
11. Russ Disciple feat. Mikey Melody - Run Come Rally
12. OBF feat. Kenny Knots - United We Stand
13. Dub Movement feat. Afrikan Simba - More Unity
14. King Alpha feat. Sista Beloved - Rise
15. Roots Raid feat. Shanti D - Beware [MDC Remix]
16. Violinbwoy feat. Echo Ranks - Don’t Kill Your Brother [Bredrin Records Remix] [forthcoming Lion’s Den_pre]
17. Indica Dubs meets Forward Fever feat. Danman - Righteous Man
18. Indica Dubs meets Forward Fever - Righteous Dub
19. OBF feat. Nello B - Keep The Fire Burnin’
20. Dennis Rootical feat. Micah Shemaiah - Fire Burning
21. Dennis Rootical & King Simeon - Fire Dub

[Ras Lion on the controls]

For bookings or any other inquiries write to 
>>> contact[at]lionsdensound[.]de